Om oss - Lexicon Interactive

Experter på digitalt lärande

Lexicon Interactive är din branschledande partner för digitala utbildningslösningar i framkant. Vi kombinerar innovativ teknik med pedagogisk expertis och levererar utbildningslösningar som gör skillnad i människors arbetsvardag – och I organisationers verksamhet.

Hos oss är ni i trygga händer

På Lexicon Interactive arbetar ett gäng experter som stöttar er hela vägen i mål. Vi är ett multikompetent och kreativt team med ett gemensamt driv – att leverera kvalitativa kunskapslösningar som berör, engagerar och förändrar.

Vill ni investera i era medarbetare och deras lärande? Hör av er till oss på hejinteractive@lexicon.se för att prata om hur vi kan hjälpa just er! 

Fyrverkeri

VÅRA UTMÄRKELSER Bästa kompetensinsats

Vi är nominerade i tre olika kategorier vid 2023 års Swedish Learning Awards, tillsammans med våra kunder Försvarsmakten, Svenska Spel och Polismyndigheten. Kanske vinner vi nästa pris tillsammans med er?

Vilka är vi?

Lexicon Interactive är ett dotterbolag i Lexicongruppen som arbetar med digitala utbildningslösningar för företag och organisationer. Lexicongruppen är Sveriges största kompetensutvecklare för företag och erbjuder ett brett utbud inom både lärarledd och digital utbildning, på ett 30 tal orter över hela landet.

Vad säger våra kunder om oss?

"Väldigt proffsigt, bra dialog och bra arbetsordning och upplägg av projektet. Lyhört - klockrent!"

"Projektledare och projektmedlemmar från Lexicon satte sig mycket väl in i uppgiften, förstod hur vi ville att utbildningen skulle utformas och levererade en mycket bra utbildning inom given tid."

"Professionell projektledning och ingående kunskap i vilket stöd kunden behöver. Mycket bra avvägning mellan 'morot och piska'."

Därför ska du välja Lexicon Interactive

  • Vi levererar fantastiska utbildningslösningar utifrån era behov – oavsett om ni vill ha hjälp med hela eller delar av arbetet.

  • Vi har spetskompetens och är proffs inom verktygen, metoderna och pedagogiken.

  • Vi ligger i framkant för kreativa och tekniskt avancerade lösningar.

  • Vi är ett engagerat team och enligt våra kunder är vi dessutom snälla och roliga att jobba tillsammans med!